منافقین در حال نابودی!
ارسال شده توسط مرتضی در 88/5/8:: 12:47 عصردرپی بروزدرگیری دراردوگاه اشرف که به زخمی شدن دهها تن منجر شد ، منابع رسمی عراق ازکنترل کامل این اردوگاه بدست نیروهای عراقی خبر دادند.
به گفته این منابع نیروهای ضد شورش عراق از اردوگاه اشرف در شمال شرق بغداد خارج شده اند و نظامیان ارتش عراق در این اردوگاه مستقر شده اند.
در این درگیری ها بیش از صد نفر از نیروهای عراقی زخمی و 50 تن از عناصر گروهک تروریستی منافقین بازداشت شدند.
نیروهای عراقی از طریق مذاکره خواهان ورود مسالمت آمیز به این اردوگاه بودند اما با مخالفت و منافقین روبرو شدند.
دو گردان از سربازان و نیروهای پلیس عراق در راستای کنترل امنیت و ایجاد مرکز پلیس و پست بازرسی به این منطقه آمدند و به دستور نوری مالکی ـ نخست وزیر عراق وارد اردوگاه اشرف شدند.
علی دباغ سخنگوی دولت عراق اعلام کرد این ورود از طریق حمله صورت نگرفته است و مقر اشرف ، جزیره جداگانه ای نیست و جزیی از عراق است و هم اکنون امنیت داخلی آن در دست عراقیهاست.
عسگری سخنگوی وزارت دفاع عراق هم تصریح کرد عناصر گروهک منافقین حق ندارند نسبت به ورود نیروهای عراقی به اردوگاه اشرف اعتراض کنند و باید تسلیم حاکمیت کشور عراق باشند.
منافقین مدعی شدند در درگیری میان نیروهای امنیتی با اعضای این گروهک چهار تن از اعضای گروهک کشته شدند این در حالی است که منابع عراقی این اتهام را رد کردند.
دولت عراق در نظر دارد اردوگاه اشرف را که حدود دو دهه مقر اعضای گروهک تروریستی منافقین بوده است را تعطیل کند و این افراد را یا به ایران بازگرداند و یا به کشور سومی منتقل کند.
این گروهک تروریستی از دهه 80 پادگان نظامی اشرف را در حدود صد کیلومتری شمال شرق بغداد و در فاصله 80 کیلومتری با مرز ایران به عنوان مقر خود برگزید.این اردوگاه را صدام رئیس جمهور مخلوع عراق در اختیار گروهک منافقین قرار داده بود.
منافقین علاوه بر اقدامات تروریستی علیه ملت ایران با رژیم دیکتاتوری بعث در جنایت ضد ملت عراق از جمله کشتار عراقی ها در انتفاضه شعبانیه در سال1991میلادی همکاری داشتند.
آمریکا با ابراز نگرانی تلویحی از این رویداد اعلام کرد اوضاع را به دقت زیر نظر دارد تا اطمینان یابد که با ساکنان اردوگاه اشرف مطابق تضمینهای داده شده عراق رفتار میشود.
آمریکا با اینکه این گروهک را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داده است اما بعد از اشغال عراق در سال2003میلادی عناصر مقر اشرف را که حدود سه هزار و پانصد نفر هستند تحت حمایت خود قرار داد.
ورود عراقی ها به مقراشرف با سفر ناگهانی گیتس وزیر دفاع آمریکا به بغداد همزمان بود و ژنرال اودیرنو فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق اعلام کرد نیروی نظامی آمریکا از پیش هیچ هشداری را در این باره دریافت نکرده بودند.
تعداد کثیری از اعضای گروهک منافقین برای بازگشت به ایران آمادگی خود را اعلام کردند اما خواهان دریافت تضمین هایی هستند.
به گفته منابع عراقی هیاتهای ایران و عراق در این باره مذاکره کردند و سازوکارهای بازگشت این اعضا را در حال بررسی دارند.
به گفته این منابع بیش از900 تن از عناصر این گروهک ، دارای تابعیت و اقامت در کشورهای اروپایی و غربی هستند که دولت عراق با سفارتخانههای 12 کشور اروپایی برای بازگشت این افراد به اروپا در حال رایزنی است.