منافقین دارند به سزای اعمالشان میرسند! کم کم....
ارسال شده توسط مرتضی در 88/5/7:: 4:54 عصرخبرگزاری فرانسه از بعقوبه گزارش داد: ارتش عراق روز سه شنبه کنترل اردوگاه اشرف (پایگاه اصلی منافقین) را برعهده گرفت.
یک منبع نظامی گفت: پس از شکست مذاکرات با مجاهدین خلق (منافقین) برای ورود به اردوگاه اشرف به نحوی مسالمت آمیز، نظامیان عراقی با زور وارد اردوگاه شدند و در حال حاضر بر کل فضایی داخلی و تمامی ورودی های آن کنترل دارند.
مجاهدین خلق که بیش از دو دهه در عراق مستقر هستند، با صدور بیانیه ای اعلام کردند که نیروهای پلیس عراق رأس ساعت 15 به وقت محلی با شلیک گاز فلفل، حمله به اردوگاه را آغاز کردند.
این بیانیه افزود: خودروهای پلیس نرده های کناری و دیوارها را در هم کوبیدند و ماموران پلیس نیز با پای پیاده به زور وارد اردوگاه شدند.
بیانیه مزبور خاطر نشان کرد: مقاومت ایران (گروهک منافقین)، نیروهای امریکایی را مسئول حفاظت از سکنه اشرف می داند و از دبیر کل سازمان ملل و کلیه سازمان های مدافع حقوق بشر می خواهد تا به منظور توقف حمله نیروهای عراقی، فورا وارد عمل شوند.
در این زمینه، شبکه تلویزیونی تیوی5 فرانسه در گزارش سه شنبه شب خود درباره عملیات ارتش عراق علیه پادگان اشرف، به نقل از یک مقام نظامی این کشور اعلام کرد که کنترل این پادگان توسط عراق نتیجه تصمیم واشنگتن و بغداد است.
تلویزیون فرانسه افزود: کنترل پادگان اشرف توسط ارتش عراق و واگذاری این مکان به نظامیان عراقی با توافقی که میان واشنگتن و بغداد در نوامبر گذشته به امضا رسید، صورت گرفته است.
تلویزیون تی وی 5 فرانسه در بخش دیگری افزود: پادگان اشرف در 80 کیلومتری مرز ایران در خاک عراق واقع است و بیش از سه هزار و 500 تن از اعضای نیروی مقاومت در این مکان بهسر می برند و این نیروها در سال 2003 از سوی نیروهای امریکایی خلع سلاح شده بودند.
شبکه تلویزیونی فرانسه همچنین گزارش داد که نوری المالکی نخست وزیر عراق بارها اعلام کرده بود که شماری از نیروهای مقاومت در زمان حکومت صدام حسین دست به جنایت زده اند و امیدوار است که از دست این گروهک نجات یابد.
از سوی دیگر بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، حمله نیروهای امنیتی عراق به اردوگاه اشرف متعلق به مجاهدین خلق (منافقین) دستکم 260 زخمی بر جا گذاشت.
نیروهای پلیس عراق روز سه شنبه اعلام کردند: درگیری ها چندین ساعت به طول انجامید تا نیروهای امنیتی کنترل کامل اردوگاه اشرف را در اختیار گرفتند.
به گفته افسران پلیس دیاله، 200 عضو مجاهدین و همچنین 60 مأمور امنیتی عراق در این درگیری زخمی شدند که حال 20 نفر از آنان وخیم است. حدود 50 نفر از ساکنان اردوگاه نیز دستگیر شده اند.
شهریار کیا سخنگوی منافقین در تماسی تلفنی از اردوگاه اشرف با خبرگزاری فرانسه گفت: 150 نفر از ساکنان اردوگاه در شمال عراق زخمی شده اند.
وی با اشاره به اینکه نیروهای عراقی کنترل کامل اردوگاه را بدست گرفته اند ، ادعا کرد: ما می ترسیم که آنان افراد دستگیر شده را به حکومت ایران تحویل دهند.
عبدالحسین الشماری سرهنگ پلیس عراق برای گفت وگو با مقامات اردوگاه و رسیدن به یک راه حل مسالمت آمیز به این اردوگاه رفته است.
سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در عراق روز سه شنبه و پس از تصرف اردوگاه از سوی ارتش عراق در بیانیهای از موضع ضعف شروط جالبی برای بازگشت منافقین به ایران بیان کرد.
در این بیانیه با تأکید بر اینکه "در صورتی که رژیم حاکم در ایران با شرایطی که مریم رجوی رهبر این گروه تعیین کرده موافقت کند، آماده بازگشت به ایران است"، افزوده شده است: اما اگر ایران این شرایط را نپذیرد، دولت عراق باید از اصرار بر لزوم خروج ساکنین اردوگاه اشرف در عراق و عزیمت به ایران یا کشور سوم دست بردارد.
در بخش دیگری از بیانیه، مهمترین این شروط بازگشت این است که رژیم ایران در نامه ای خطاب به سازمان ملل، صلیب سرخ جهانی و دو دولت امریکا و عراق متعهد شود در صورت بازگشت ساکنین اشرف به ایران از نظر بازداشت، تعقیب، شکنجه، اعدام و هرگونه تعقیب قضایی مصون و از آزادی بیان برخوردار خواهند بود.
در این بیانیه بدون توضیح درباره اینکه چرا نباید جنایتکاران مورد تعقیب قضایی قرار گیرند، خواسته شده است که صلیب سرخ و سازمان ملل در داخل ایران بر بازگشت اولین گروه نظارت کند اما بازگشت گروه دوم و گروه های بعدی پس از گذشت مدت زمانی مشخص و قابل قبول و پایبندی به انجام تعهدات از سوی رژیم ایران، انجام خواهد گرفت. همچنین از کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل خواسته شود کسانی که مایل به بازگشت به ایران نیستند، به کشوری سوم منتقل شوند.
در این بیانیه از جامعه بین المللی به ویژه امریکا خواسته شده است از بغداد بخواهند به محاصره اردوگاه اشرف پایان دهد تا ایران با این شروط موافقت کند در غیر این صورت دولت امریکا از ساکنین این اردوگاه حمایت کند.
اتحادیه اروپا در اواخر ژانویه گذشته نام مجاهدین خلق (منافقین) را از لیست سازمان های تروریستی حذف کرد و دولت ایران این اقدام را به شدت محکوم کرد.